Home > Electric > Di Grassi wint, d’Ambrosio pakt eindelijk nog eens podium in Formula e

Di Grassi wint, d’Ambrosio pakt eindelijk nog eens podium in Formula e

Lucas di Grassi heeft Audi de zege bezorgd in de Formula E wedstrijd in het Zwitserse Zürich. De Braziliaan haalde het voor Sam Bird (DS) en Jérôme d’Ambrosio (Dragon), die zo een lange reeks van mindere resultaten afsluit. Onze landgenoot stond dit seizoen immers nog niet op het podium en zijn plaats binnen het team staat ter discussie. Jean-Eric Vergne, de leider in het kampioenschap werd pas tiende en ziet Sam Bird zo stevig naderen. Met nog 56 punten te verdelen in New-York, bedraagt het verschil tussen de Fransman en de Brit nu 23 punten of de helft van het puntenpotentieel…

You may also like
FE Monaco: da Costa wint in Monaco
FE Rome: Stoffel Vandoorne op pole
E-Circuit: Rowland wint op het virtuele circuit van Berlijn
Formula E Mexico: atypische omloop goed voor nieuwkomers