Home > #Hoofdnieuws > Neuville verkleint verschil op Ogier

Neuville verkleint verschil op Ogier

Thierry Neuville (Hyundai) is zeer sterk gestart tijdens de tweede dag van de WK rally in Sardinië. Onze landgenoot naderde tijdens de ochtendlus tot op minder dan 5 seconden van de leider Sébastien Ogier (M-Sport Ford).

Vooral in proef van Monte Lerno deed Neuville een goede zaak, want daar verkleinde hij de achterstand met maar liefst 14″6 op de Fransman. De strijd om de derde plaats is er één tussen de Toyota-rijders Jari-Matti Latvala en Esapekka Lappi. Latvala houdt voorlopig de derde plek, met 7″ op Lappi. Hayden Paddon (Hyundai) is nu vijfde voor Mads Ostberg (Citroën). Jan Kopecky (Skoda Fabia R5) leidt in WRC2.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender