Home > #Hoofdnieuws > Mikkelsen snelste man op Sardinië

Mikkelsen snelste man op Sardinië

De leiding van Ogier in de Rally Sardegna was een kort leven beschoren.
Deze voormiddag nam Mikkelsen met de Hyundai het heft in handen met scratches op Tula en Castelsardo. Tanak (Ford) eigende zich de etappe tussen Tergu en Osilo toe en Neuville schreef de afsluitende proef van de eerste lus, Monte Baranta, op zijn naam.

In het klassement leidt Mikkelsen, met 14 seconden op Neuville, die op 2 seconden gevolgd wordt door Tänäk. Ogier houdt de 5de plaats in handen op 23 seconden van de leider en achter een verrassende Suninen, vierde met de andere M-Sport Ford).

Deze namiddag wordt de tweede lus afgewerkt met deze vier proeven.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender