Home > #Hoofdnieuws > Bert Longin racet tegen zijn zoon in Nascar dit weekend!

Bert Longin racet tegen zijn zoon in Nascar dit weekend!

Bert Longin racet dit weekend in de Euro NASCAR met de #1 Alex Caffi Motorsports Ford Mustang. In Brands-Hatch komt hij uiteraard in de ELITE 1 uit. Longin scoorde al 3 podiums en een pole in 35 NWES wedstrijden, maar hing zijn internationale helm anderhalf jaar geleden aan de haak. “Het is erg leuk om terug te zijn en ik bedank Alex Caffi en de NASCAR voor deze mogelijkheid om tegen mijn zoon te racen. Dat maakt het echt speciaal”, aldus de Leuvenaar.

Foto © : Euro Nascar

You may also like
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: Supercars All Star, NASCAR & EuroNascar
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
NASCAR: Kyle Larson geschorst voor onbepaalde duur na racistische uitlatingen