Home > Circuit > Start van de Alpine Europa Cup dit weekend

Start van de Alpine Europa Cup dit weekend

Zeventien, voornamelijk Franse rijders geven dit weekend de aftrap van de Alpine Elf Europa Cup op het circuit van Paul Ricard. Het is de terugkeer van opvallende promotieformule, met een nu al legendarische wagen.

De deelnemers aan de Cup hebben in Nogaro een laatste oefengalop achter de rug en de Alpine A110 Cup lijkt bijzonder betrouwbaar. De Alpine A110 Cup telt enkele bekende namen, zoals zesvoudig Franse Clio Cup kampioen Nicolas Milan, het 17-jarige Franse talent Nyls Stievenart, Eric Helary of Vincent Beltoise. Op het programma in Paul Ricard staan twee sprintwedstrijden van 30 minuten.

 

You may also like
In een notendop: het nieuwste van Porsche, Bentley, McLaren en Alpine
In een notendop: Renault en Alpine
Rally: Alpine te verkrijgen
De A110s vervoegt Alpine gamma