Home > #Hoofdnieuws > Jan Vertonghen peter van Join the Belgians!

Jan Vertonghen peter van Join the Belgians!

Jan Vertonghen is niet alleen een gevierd voetballer. Nog voor hij richting het WK voetbal in Rusland trekt, gaf de speler van Tottenham een persconferentie waarin hij onder meer zijn liefde voor de autosport uitlegde.

Vertonghen wordt de peter van het project Join the Belgians, het initiatief van Aston Martin Brussels – met Freddy Loix – en voormalig zaakvoerder José Farasyn. De structuur wil niet alleen starten in de Belgische manche van de GT Open over twee weken, maar ook en vooral tijdens de 24 Uur van Spa en dat met vier Belgen. Wolfgang Reip en Tim Verbergt lijken al zeker, andere namen die circuleren zijn Koen Wauters en Steve Vanbellingen.

Jan Vertonghen, die net geen 100 interlands telt, verbindt zijn naam aan het initiatief en hij zat daarmee ook zijn liefdadigheidsproject, de Jan Vertonghen Foundation, voor kansarme kinderen in de kijker. Een grote groep kinderen zal tijdens de 24 Uur van Spa een droom in vervulling zien gaan.

You may also like
F1 Bahrein: Alonso op kop in laatste oefensessie
F1 Bahrein: Red Bull snelst in vrije trainingen, Alonso en Aston Martin mikken op podium
F1 Bahrein: Stroll rijdt dan toch openingsrace
F1: Aston Martin maakt datum voor voorstelling van AMR23 bekend