Home > Circuit > Mercedes op pole in Imola, QSR knap in GT4

Mercedes op pole in Imola, QSR knap in GT4

In Imola start om 15u30 het eerste deel van de Creventic 12-uursrace, met op polepositie de Ram Racing Mercedes-AMG GT3 van Vos-Cole. Van Belgische zijde vinden we de VDS Racing Aventures Marc Focus op de 20ste plek in GT, voor de Speedlover Porsche 911 van onder meer Paque en de 911 van QSR Racingschool met onder meer Rodrigue Gillion. De Mercedes van het QSR team werd knap tweede in GT4. Ward Sluys en Bas Schouten starten als derde in de toerwagenklasse met de BMW M3 van JR Motorsport. De Kawasaki Racing by Bas Koeten Racing Seat ging zwaar van de baan, in die auto vinden we onder meer de Belg Lambert.

 

You may also like
In een notendop: namiddag in Imola
In een notendop: voormiddag in Imola
GT World Challenge: enkele cijfers voor de start
Autosport: de stand van zaken