Home > Circuit > Day verliest zege in Nascar

Day verliest zege in Nascar

Alon Day is als winnaar van de vierde race van het seizoen van de Nascar Whelen Euro Series geschrapt. De Israëliër won zondag op de Autodromo di Franciacorta de wedstrijd, maar na een technische keuring volgend op het evenement en de vaststelling van een inbreuk tegen artikel 10.1 van het technische reglement, is de regerende kampioen zijn zondagse zege, de vierde van het seizoen, kwijt.

Als gevolg van de straf, wint Lucas Lasserre (#33 Mavi Mishumotors Chevrolet SS) de race, voor Marc Goossens (#91 Braxx Racing Chevrolet Camaro) en Loris Hezemans (#50 Hendriks Motorsport Ford Mustang). Day verliest ook de leiding in het kampioenschap.

You may also like
NASCAR: Stienes Longin op pole in Brands Hatch
De autosport dit weekend
Nascar: Villeneuve versus Kumpen en co
Nascar Whelen: PK Carsport kijkt uit naar seizoensfinale