Home > Rally > Divers > Wat met de Dakar 2019?

Wat met de Dakar 2019?

De officiële instanties van Bolivië en Chili hebben beide laten verstaan dat de Dakar 2019 niet over hun grondgebied hoeft te passeren. Beide landen halen diverse redenen aan, maar geld in Chili en het weer in Bolivië, lijken de voornaamste beweegredenen voor deze beslissingen. De ASO – tevens de organisator van onder meer de Tour de France wielrennen – heeft hierdoor de voorstelling van de editie 2019 van de rallyraid voor onbepaalde tijd moeten uitstellen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

You may also like
Dakar 2023: Loeb voor zijn zesde, Al-Attiyah op weg naar zege
Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen
Dakar 2023: G Rally Team na acht etappes leider in de categorie T3 
Dakar 2023: weer ritwinst voor Nasser Al-Attiyah en Toyota