Home > #Hoofdnieuws > Mist neutraliseert 24 Uur Nürburgring

Mist neutraliseert 24 Uur Nürburgring

De rode vlag wappert op de Nürburgring. De wedstrijdorganisatie besloot de race voorlopig tot een halt te roepen met nog 3 uur en 30 minuten te gaan. Mogelijk wordt de race niet meer hervat en is de winnaar van de 24 Uur van de Nürburgring bekend… Een voorlopige stand van zaken, uiteraard onder voorbehoud:

 De #4 Black Falcon Mercedes leidde de race voor de #912 Manthey Porsche. De laatste podiumplaats is dan voor onze landgenoot Maxime Martin in de #007 Aston Martin: “In deze omstandigheden heeft het geen zin om nog verder te rijden. We zagen niets en er staat veel water op de baan, het is heel gevaarlijk buiten”, aldus Martin. Frédéric Vervisch is de tweede landgenoot op de lijst, zijn #3 Phoenix Audi wordt zesde.

Edward Sandström, #16 Landgraf Mercedes: “Gezien de omstandigheden en de weersvoorspellinge denk ik dat de race, die al meer dan 75% afgewerkt is, niet meer hervat wordt. In dat geval wordt de uitslag opgemaakt op basis van de tussenstand in de ronde voor de rode vlag en wint de #4 Mercedes de 24 Uur van de Nürburgring.” 

Van zodra er meer nieuws is, komen we uiteraard terug op de officiële uitslag.

You may also like
Ring 24: de 49ste editie van de 24 Uur van de Nürburgring in beeld
Ring 24: #911 Manthey-Racing wint 49ste en kortste 24 Uur van de Nürburgring
Ring 24: #98 ROWE racing aan de leiding
Ring 24: sprintrace van start