Home > #Hoofdnieuws > Tweede plaats voor Vervisch in laatste WTCR-race van het weekend

Tweede plaats voor Vervisch in laatste WTCR-race van het weekend

Zoals in de tweede race, heeft Frédéric Vervisch met zijn Comtoyou Audi RS3 opnieuw een podiumplaats behaald. Deze keer doet hij nog beter dan eerder vandaag, en neemt hij de tweede ereplaats voor zijn rekening. De winnaar van race drie is polesitter Thed Björk met zijn Hyundai i30 N TCR. Yvan Muller (Hyundai) werd derde.

 Vervisch mag van een topweekend spreken op de Nordschleife. Hij pakte punten in het kampioenschap na een moeilijke start voor het Comtoyou Audi Team. “Ik vraag me zelf af wat er eigenlijk is gebeurd dit weekend. Er zijn een paar aanpassingen aan de wagen gebeurd, dat wel, maar verder sta ik zelf versteld van twee podiumplaatsen. ik kon er enkel van dromen. Hopelijk kan ik op dit elan verdergaan, het volgende doel is een racewinst!” Zijn weekend zit er echter nog niet op, want om 15u30 start hij in de 24 Uur van de Nürburgring. “Het is enger om met een WTCR-wagen over de Nordschleife te vliegen dan met een GT3, maar ook leuk! Ik kijk nu uit naar de 24 Uur.”

Benjamin Lessennes startte vanaf de zesde plaats en kwam knap vierde over de meet met zijn Bousen Ginion Honda Civic Type R. Denis Dupont werd uiteindelijk dertiende met zijn Comtoyou Audi RS3.

Foto © WTCR

You may also like
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend
Ring 24: herstart pas om 8 uur, Audi met voorlopige 1-2-3