Home > #Hoofdnieuws > Manthey Porsche van Laurens Vanthoor blijft leiden na drie uur

Manthey Porsche van Laurens Vanthoor blijft leiden na drie uur

Na drie uur racen op de Groene Hel is het tijd voor een update. De #911 Manthey Porsche 911 R GT3 staat momenteel aan de leiding van de race, met goed vier seconden voorsprong op de #98 ROWE BMW M6 GT3. De #4 Black Falcon Mercedes-AMG GT3 volgt voorlopig op 25 seconden. Het is dus spannend…

Verder zitten de #8 WRT Audi met Dries Vanthoor, de #44 Falken Porsche, de #1 Land Audi, de #5 Black Falcon Mercedes, de #3 Phoenix Audi met Frédéric Vervisch, de #7 Aston Martin met Maxime Martin en de #30 Frikadelli Porsche het leidende trio op de hielen. De volledige top tien verandert echter voortdurend.

De overige Belgen hebben iets meer achterstand, met op plaats elf de #17 KÜS Porsche van André Lotterer. De 27ste plaats is voorlopig voor Adrien de Leener met de #15 Car Collection Audi. Xavier Maassens Prosport Porsche staat 39ste, de #117 Toyota GT86 bekleedt de 118de plaats. De #63 Lambo van Nico Verdonck kende problemen en bevindt zich op de 132ste plaats. Naomi Schiff rijdt met de #201 KTM in de top veertig.

Foto © Porsche

You may also like
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
DTM 2022: de eerste beelden van de testdag door de lens van Joachim Cieters
DTM Hockenheim: dinsdag en woensdag vinden de officiële testdagen plaats
In een notendop: IMSA en DTM