Home > Uncategorized > Porsche stelt nieuwe GT3 voor (+video)

Porsche stelt nieuwe GT3 voor (+video)

Porsche mag dan al 70 jaar oud zijn, het Duitse merk kijkt vandaag meer dan ooit naar de toekomst. Op de Nürburgring stelde de constructeur de nieuwe 911 GT3 R voor, de wagen die we de komende jaren in de GT3-series wereldwijd zullen zien.

https://www.youtube.com/watch?v=GLDBqsIP1Tw

De nieuwe raceversie van de 911 is goed voor 550 pk en haalt die uit een vierliter Flat-6 met directe injectie. De wagen heeft een staal en composiet chassis, terwijl diverse onderdelen van de carrosserie, onder meer de deurpanelen, wielkassen en dak van carbon-fibre (CFRP) zijn. De ruiten zijn dan weer van polycarbonaat.

De nieuwe Porsche 911 GT3 R kost 459.000 euro, exclusief BTW en zal vanaf december 2018 geleverd worden.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede