Home > Circuit > In een notendop: F2, GP3 en Porsche Supercup

In een notendop: F2, GP3 en Porsche Supercup

  • In Barcelona pakte Alexander Albon zijn tweede opeenvolgende pole position in de Formule 2. De Thaise Brit was sneller dan de Nederlander Nyck De Vries en Luca Ghiotto, terwijl puntenleider Lando Norris niet verder kwam dan plek acht.
  • In de GP3 Series gaat op de Spaanse omloop het seizoen van start. Polesitter hier is Leonardo Pulcini, gevolgd door Nikita Mazepin en Anthoine Hubert. Voor Pulcini is het de eerste GP3-pole uit zijn carrière.
  • Ook de Porsche Supercup begint in Barcelona aan het seizoen. De snelste tijd tijdens de vrije training was voor de Brit Nick Yelloly. De rijder van FACH Auto Tech was sneller dan de Nederlander Larry ten Voorde en regerend kampioen Michael Ammermüller.

Foto © FIA F2

You may also like
F2 Bahrein: Amaury Cordeel blikt terug
F2 Bahrein: Geweldige inhaalrace brengt Richard Verschoor in Bahrein meteen eerste punten
In een notendop: F2 – F3
F2 Bahrein: Boschung dominant in sprintrace, Cordeel eindigt voorlaatste