Home > Historic > Events > Exclusieve Rallye de Gravenrode

Exclusieve Rallye de Gravenrode

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Rallye de Gravenrode is een nieuwe rally in de regio Parkstad. Deze hoogwaardige rally zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018. De start- en finish locatie zal zijn bij de befaamde International Butler Academy, die gevestigd is in het oude klooster Huize Damiaan in Simpelveld. Waan je in de luxe van geserveerd te worden door de butlers.

Een deel van de opbrengst van de rally zullen we schenken aan onze goede doelen. Onze goede doelen zijn Stichting ALS en Stichting Lob’Star. Deelname voor deze luxe rally is € 600,- per equipe.
Deze rally is exclusief voor sportwagens en oldtimers. Deze rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren.

Rallye de Gravenrode wordt georganiseerd door Sparx en is in handen van Xavier Maassen, samen met Edward Oudenhoven en Nick Janssen.

Het evenement start op zaterdag 26 mei, om 10u in de ochtend.

 

(persbericht)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Festival of Speed gaat feestjaar tegemoet
Ypres Historic: winst voor Ruben Maes
BK Historic: Dirk Deveux meteen favoriet.
Veel Belgen in Romanian Historic Winter rally