Home > #Hoofdnieuws > Porsche 919 en 956 C samen op de Ring!

Porsche 919 en 956 C samen op de Ring!

Enkele weken na de fenomenale recordronde van Neel Jani in de Porsche 919 EVO op het circuit van Spa-Francorchamps, zien we zaterdag de Porsche 919 Hybrid Evo samen met zijn illustere voorganger, de Porsche 956 C, op de grote Nürburgring, uiteraard in het kader van de 24 Uur van de Nürburgring. In de Porsche 956 C zien we Hans-Joachim Stuck en Timo Bernhard rijdt met de Porsche 919. Het is geenszins de bedoeling om een record neer te zetten, al weet je natuurlijk nooit… Vermelden we nog dat het ronderecord op de legendarische Duitse omloop ook nu nog op naam staat van een Porsche 956 C, toen in de handen van Stefan Bellof en dat in een tijd van 6’11”130.

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede