Home > Circuit > Ginetta domineert kwalificaties GT4 in Brands Hatch

Ginetta domineert kwalificaties GT4 in Brands Hatch

De pole voor de eerste race in Brands Hatch van de GT4 European gaat naar de Ginetta van Stuart Middleton. Ward Sluys deed het niet slecht met een zeventiende plek in de SRT Mercedes-AMG GT4. De teamgenoten van Lémeret en Vandenbalck reden respectievelijk de dertiende en de veertiende tijd. In de tweede sessie was de pole opnieuw voor Ginetta met William Tregurtha. Bas Schouten verraste met een vierde plaats. Jamie Vandenbalck start vanaf de negende plaats, Lémeret vanaf plaats dertig. De rest van de Belgen volgen nog verder in het klassement. Beide races worden morgen verreden.

You may also like
GT4: zege en twee podiumplaatsen voor SRT in Zandvoort
GT4: het zegedebuut van Lessennes