Home > Circuit > Rebellion sneller dan Toyota in derde vrije training

Rebellion sneller dan Toyota in derde vrije training

De #1 Rebellion LMP1 reed in de derde vrije training voor de WEC 6 Uur van Spa de snelste tijd. De wagen van André Lotterer, Bruno Senna en Neel Jani ging rond in 1’57.120 en is daarmee sneller dan de #7 Toyota hybride (Lopez-Kobayashi-Conway) met 1’57.939. De tweede Rebellion, #3 van Beche-Laurent-Menezes tikte af op 1’58.124, of de derde beste tijd. De Toyota van Alonso, Nakajima en Buemi reed meer dan een volledige seconde trager dan de snelste LMP1.

In LMP2 was de #31 Dragonspeed (Gonzalez-Maldonado-Berthon) de snelste wagen in 2’02.281. De #67 Chip Gannassi Ford GT van Kanaan-Priaulx-Tincknell ging rond in 2’13.693 en is daarmee het snelst in LMGTE. De #97 van Maxime Martin zette een chrono van 2’15.457 neer.

Later vandaag om 15u00 rijden de LMGTE hun kwalificatie, gevolgd door die van de LMP1 en LMP2 om 15u35.

Foto © Rebellion Racing

You may also like
E-Circuit: Deelnemerslijst 24 Uur van Le Mans
WEC: Alonso wil graag deel uitmaken van het nieuwe tijdperk met hybridewagens
In een notendop: esports, Historic Pau, WEC
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC