Home > Circuit > In een notendop: Picariello beste Junior in ADAC GT & Maxime Martin vijfde in British GT

In een notendop: Picariello beste Junior in ADAC GT & Maxime Martin vijfde in British GT

  • Alessio Picariello heeft op zondag zijn eerste zege geboekt tijdens de ADAC GT Masters in Most. Hij werd zesde algemeen en won daarmee in de Pirelli Junior class, voor rijders jonger dan 25 jaar, met de Montaplast Audi R8 LMS.
  • In Rockingham in het British GT-kampioenschap hebben Yelmer Buurman en Lee Mowe de zege behaald met hun ERC Mercedes-AMG GT3. De Jetstream Aston Martin V12 Vantage GT3 van Maxime Martin leek op weg naar een podiumplaats, maar na een drive through kwam onze landgenoot als zesde over de meet. Later schoof hij nog een plaats op, naar de vijfde plaats.

Foto © ADAC GT Masters

You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: GT Open – British GT
Speedweek Spa: zondag door de lens van Joachim Cieters
Speedweek Spa: het tweede deel op zaterdag door de lens van Joachim Cieters