Home > Circuit > In een notendop: WRC, F2 en ADAC GT

In een notendop: WRC, F2 en ADAC GT

  • In de F2 ging de zege in de eerste race in Baku naar Alex Albon, voor Jack Aitken, die zijn eerste podium scoorde en Antonio Fuoco, waardoor Charouz zijn eerste top 3 in de F2 behaalde. Lando Norris moest als laatste starten, hij viel stil voor de start, maar het Britse toptalent werd nog zesde.
  • In de eerste KP van de tweede dag van de Argentijnse WRC-manche, was Tänak meteen de snelste, voor Meeke en Neuville. Ogier verloor vier seconden op Neuville en de Fransman mag zo stilaan de hoop op een zege opbergen.
  • In ADAC GT in Most pech voor de Belgen, met een crash bij de start van race 1, waar zowel de teamgenoot van Dries Vanthoor, Spengler, als Picariello bij betrokken waren. De zege in Tsjechië was voor de Audi van Mücke-Schmidt, voor de Callaway van Kirchhöfer-Keilwitz en de Porsche van Renauer-Jaminet.