Home > Circuit > Audi op pole in ADAC GT Most

Audi op pole in ADAC GT Most

Jeffrey Schmidt heeft in een Audi van Mücke Motorsport de polepositie behaald voor de eerste race van de ADAC GT Masters in Most. Hij was negen duizendsten sneller dan Marvin Kirchhöfer in de Callaway Corvette, die op zijn beurt vier duizendsten sneller was dan Christopher Zöchling in een BMW M6. Of hoe sterk de toppers aan elkaar gewaagd zijn in ADAC GT.

Voor de Belgen viel de sessie wat tegen, met een 13de plaats voor Alessio Picariello (Audi), een 24ste stek voor Adrien de Leener in zijn Porsche. Florian Spengler zette in de Audi die hij met Dries Vanthoor deelt, een 27ste tijd neer, één seconde verwijderd van de polepositie.

You may also like
In een notendop: ADAC GT – GT Open – GT Cup Open
In een notendop: DTM – ADAC GT – TCR Europe – GT2 European – GT Open & GT Cup Open
In een notendop: ADAC GT – GT World
In een notendop: GT