Home > #Hoofdnieuws > Verschueren leidt de Skoda Cup

Verschueren leidt de Skoda Cup

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Liefst 10 Skoda’s figureren er in de top 11 plaatsen van de ‘Rallye de Wallonie’! Het overwicht van het Tsjechische merk was nog nooit zo groot als in de aanvangsfase van deze ‘Rallye de Wallonie’.

Bovenaan woedt er na de twee proeven van Nettine-Mohiville en Natoye een secondestrijd tussen de twee rijders die hier in afwezigheid van Kris Princen de beste zaak kunnen doen voor hun titelambities: Verschueren en Cherain. De Oostvlaming opende sterk met een voorsprong van 5 seconden op Mohiville, Cherain riposteerde op Natoye waar dan weer Verschueren bij na 3 seconden liet liggen.

Dat betekent dat Verschueren in dit vroege stadium leidt, met twee seconden voorsprong op Cherain. Ze worden gevolgd door Fernémont (+6.8), Bouche (+10.7), Collard (+19.6), Canal-Robles (+25.8), Bedoret (+50.6) en Schilt (+1:12.3)….allemaal op Skoda! Daarna volgt Snijers, negende met de Porsche 997 GT3 op 1:12.5, die voorgaat aan nogmaals twee Skoda’s: de Fabia WRC van Lejeune en de R5 van Matterne (die lek reed)

 

(foto: Lorenz Deschuyttere)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]