Home > Circuit > Indycar: regenrace in twee delen in Alabama

Indycar: regenrace in twee delen in Alabama

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De Indycar Grand Prix van Alabama op het Barber Motorsports Park werd zondag onderbroken door regen. Op maandag ging de wedstrijd verder en het werd een dominante zege voor Josef Newgarden (Penske Racing). Newgarden gaat ook aan kop van het kampioenschap. In Alabama werd Ryan Hunter-Reay (Andretti Autosport) tweede voor James Hinchcliffe (Schmidt Peterson Motorsports) Vanaf midden mei slaat het IndyCar circus zijn tenten op in Indianapolis, waar er eerst de “Grand Prix” wordt gereden op het gewone circuit waarna de aanloop begint voor de 500 mijlsrace, uiteraard op de befaalde ovaal, op 27 mei.

(foto: indycar.com)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC
Autosport: de stand van zaken