Day

april 20, 2018

Colsoul op stevige tweede plaats in Qatar

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Nasser Al-Attiyah met de Overdrive Toyota Hilux opnieuw ritwinst in de derde etappe van de Qatar Cross-Country...
Read More

Succesvolle Formule E tests voor BMW in Calafat!

Volgend jaar schakelt BMW twee wagens in voor de Formule E. Deze week legde de constructeur succesvolle test af met hun BMWE iFE.18 in Calafat, Spanje. Het was Bruno Spengler, DTMkampioen in 2012, die achter het stuur van de 100% elektrische wagen plaatsnam. BMW ontwikkelde de aandrijflijn van de wagen volledig zelf.

Wie is Blancpain kampioen Mirko Bortolotti?

Buiten dat hij de regerende kampioen van de Blancpain GT Series is, nadat hij een sterk seizoen afwerkte de #63 GRT Lamborghini Huracan samen met Christian Engelhart en dat hij een palmares heeft om u tegen te zeggen, wat weten we nog meer over Mirko Bortolotti?

WRT en jarige Dries Vanthoor klaar voor Monza!

Het Belgian Audi Club Team WRT is klaar voor Monza en de opener van de Blancpain Endurance Cup 2018. Opvallend, het team laat de brede armada, met 4 à 5 wagens, voor wat het is en concentreert zich in het uithoudingskampioenschap op twee Audi R8 LMS, met name één voor Dries Vanthoor-Álex Riberas-Christopher Mies en een ander exemplaar voor Stuart Leonard-Robin Frijns-Sheldon van der Linde.

Porsche houdt van records

Porsche lijkt wel op recordjacht. Na de verbazingwekkende ronde van de Porsche 919 LMP1 in Spa, was het nu aan de nieuwe Porsche 911 GT3 RS om een nieuw record neer te zetten. Op de Nürburgring-Nordschleife reed Kévin Estre naar een tijd van 6 minuten, 56 seconden en 4 tienden met de atmosferische Porsche 911 GT3 RS.

Timing in Monza

Vandaag is er al actie op de Autodromo Nazionale Monza in het kader van de Blancpain GT Series, maar ook de Blancpain GT Sports Club Lamborghini Super Trofeo en de Formule Renault Eurocup. Hieronder volgt een kort overzicht van welke wedstrijden op welk uur worden verreden.