Home > Circuit > In een notendop: Imsa en GT Open

In een notendop: Imsa en GT Open

  • Filipe Albuquerque en Joao Barbosa hebben in de Action Express Racing Cadillac de IMSA race in Long Beach gewonnen. Corvette won in GTLM dankzij Oliver Gavin en Tommy Milner. Laurens Vanthoor en Earl Bamber (Porsche) lagen aan de leiding in GTE, maar vielen een kwartier voor het einde uit.
  • Mac-Pier Guidi (Ferrari 488) hebben de eerste race van de GT Open in Estoril gewonnen. Zij haalden het voor de Imperiale Racing Lamborghini van Venturini-Mul en de Ferrari van Di Amato-Montermini.
  • Mikkel Mac en Alessandro Pier Guidi wonnen in Estoril ook de tweede race, voor Giovanni Venturini-Jeroen Mul, weer tweede en de andere Imperiale Racing Lamborghini, van Riccardo Agostini-Rik Breukers.
You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge