Home > Circuit > Pole voor RXC Domec in Spa 400

Pole voor RXC Domec in Spa 400

De snelste wagen tijdens de kwalificatie van de Spa 400 was de 007 RXC Domec van Bourdouch-Daniels-Engelen. Raphaël van der Straten start morgen vanaf de tweede plaats met de MARC Focus V8. De enige wagen die nog mee kon met dit duo, is de BMW M3 van Sluys-Grouwels-Lanting. Er is namelijk een verschil van maar liefst vijf seconden tussen de derde en de vierde wagen: de Renault Megane van Asnong-Divoy-Frere, net voor de Peugeot 308 RC van Semoulin-Semoulin-Heyninck.

De Spa 400 start morgen om 11u10.

Foto © Joel Vanderzijpen – Rally and Races

You may also like
BGDC: PG Motorsport met één of twee wagens
BGDC: het seizoen is feestelijk afgesloten
BGDC: en dit zijn de kampioenen
Terlaemen 200: Verbeke-Smets en Ménage-Katsers winnaars van een afvallingswedstrijd!