Home > #Hoofdnieuws > DTM kampioen Rast wildcard in WTCR manche voor 24 Uur Nürburgring

DTM kampioen Rast wildcard in WTCR manche voor 24 Uur Nürburgring

Volgende maand – van 10 tot 12 mei – komt WTCR naar de Nordschleife. Het internationale touring kampioenschap vormt het voorprogramma van de 24 Uur van de Nürburgring. René Rast, regerend DTM kampioen, krijgt een wildcard om deel te nemen met een Audi RS3 LMS onder de banner van WRT. Met zijn deelname zullen de huidige WTCC-, TCR International- en DTM-kampioenen het voor het eerst tegen elkaar opnemen, met ook Thed Björk en Jean-Karl Vernay aan de start.

You may also like
Formule E testdagen: drie rijders aan het woord
In een notendop: GT en DTM
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus