Home > Circuit > In een notendop: F2 en WTCR

In een notendop: F2 en WTCR

  • In het kader van de Grote Prijs Formule 1 van Bahrein heeft Artem Markelov de sprintrace in de Formule 2 gewonnen. De Rus haalde het voor debutant Maximilian Günther en Sergio Sette Camara. Lando Norris en de Nederlander Nyck De Vries vervolledigden de top vijf.
  • In Marrakesh start Gabriele Tarquini (Hyundai) vanuit pole position aan de derde en laatste race van het weekend, later op zondag. Met een 1:24.316 reed de Italiaan overigens de snelste ronde van het weekend in de FIA World Touring Car Cup. Pepe Oriola start de tweede race vanuit pole met zijn Cupra TCR.

Foto © Zak Mauger/LAT Images

You may also like
FIA F2: Amaury Cordeel tegen sterkste veld ooit?
WTCR Portugal: zeges voor Ehrlacher en Tassi
Circuit: WTCR Fast Talk met Gabriele Tarquini
WTCR: Norbert Michelisz verdedigt zijn titel in een Hyundai i30