Home > #Hoofdnieuws > Princen nog steeds met alle troeven

Princen nog steeds met alle troeven

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Verschueren jaagt op Princen. Dat was zowat de teneur van het vorige verslag van de TAC Rally. Maar dat was de waarheid een klein beetje geweld aandoen. Immers, opnieuw moest Verschueren in de derde ronde zijn meerdere erkennen in Kris Princen. De Fabia R5 van de Truienaar heeft duidelijk meer spinazie gegeten van het exemplaar van de man uit Zingem.

De lus Schuiferskapelle, Ondank, Oosthoek en Poelberg eindigde met opnieuw… 4 scratchtijden voor Princen. En daarmee lijkt de uitkomst van deze TAC Rally ongeveer vast te liggen. Want tenzij een radicaal ander scenario uit de bus komt (maar herinner u de plotse regenbuien van twee jaar geleden!) is het onmogelijk dat Verschueren 41 seconden ophaalt.

Na de volgende service zal het immers snel gaan, met een mini-lus van twee proeven met de 14 km van Schuiferskapelle en de 7 km van Poelberg. Daarachter dobbelen Sebastien Bedoret en Melissa Debackere voor de derde plaats. Hoedanook, de Skoda triomf in Tielt lijkt compleet. In de achtervolgende groep vechten de restanten van het R5 legioen tegen een ontketende Gunther Monnens, die met de Porsche aanschuift op plaats 5.

De definitieve uitslag? Die volgt omstreeks 20u!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50