Home > Rally > BRC > Bert Coene wil winst in groep N.

Bert Coene wil winst in groep N.

De voorbije jaren behaalde Bert Coene telkens mooie resultaten in de TAC Rally met een 7de en 11de plaats algemeen en winst in de Groep N tijdens beide edities. Ook dit jaar wil Bert naar een gelijkaardig resultaat rijden. Winst in de Groep N is waar op gemikt wordt, maar Bert is realistisch genoeg om te beseffen dat een plaats in de top 15 misschien een beetje te hoog gegrepen is.

“Er staan niet minder dan 12 R5 wagens en 10 Porsche GT3 aan de start. Daar moet je dan nog enkele snelle BMW’s aan toevoegen en enkele snelle Mitsu’s EVO groep A. Wagens waar we in droge omstandigheden niet tegen opgewassen zijn. Ons doel is dan ook de wagen heelhuids aan de finish te brengen en daarbij mikken we op de eerste plaats in groep N”, aldus Bert.

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50