Home > #Hoofdnieuws > Sterk autosportweekend op Circuit Zolder!

Sterk autosportweekend op Circuit Zolder!

Eivol zit het programma voor komend weekend in Zolder. Niet minder dan vijf verschillende kampioenschappen zullen er negen races afwerken, van pure sprint met old- en youngtimers, over één-uursraces met GT3 en GT4-geweld tot een uithoudingsrace van 125 minuten voor het Belcar Endurance Championship.

Het start allemaal op vrijdag met maar liefst vijf vrije trainingen, waarbij we zowel de GT3 als GT4 tweemaal aan het werk zien. Op zaterdag wordt er dan echt tegen de klok geracet, met de kwalificaties voor de Blancpain GT Sprint, de GT4 European Series, de Belcar en de Belcar Historic en Youngtimer Cup. Op zaterdag staan in de late namiddag meteen ook de eerste wedstrijden van de Blancpain GT Sprint en de GT4 European Series op het menu.

Zondag start de actie om 10u05, met maar liefst zeven races tot de klok van 18u25!

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen