Home > Rally > ERC > Heeft Lukyanuk zijn les geleerd?

Heeft Lukyanuk zijn les geleerd?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De Rus Aleksey Lukyanuk is al jaren een van de snelste rallyrijders van Europa. Maar geregeld ging hij al te ontstuimig te werk met vele crashes en opgaves tot gevolg. Maar uit zijn commentaar na zijn zege in de afgelopen Rally van de Azoren blijkt dat hij zijn les heeft geleerd.

Ik ben zeer tevreden met deze zege want het was een mooi gevecht met Moura en Magalhaes, de winnaars van de vorige edities. Ik heb deze keer geprobeerd om mijn natuurlijke rijstijl, mijn gevoel en mijn drang om steeds en overal te pushen, wat te onderdrukken. Het was zeer lastig om in deze rally mezemf altijd onder controle te houden. Vlak voor de finish maakte ik dan toch enkele donuts. Maakte niet meer uit en ik was zo blij met deze zege! Ik hoop zo verder te kunnen doen“, aldus Lukyanuk.

De Rus is inderdaad in topvorm en de vraag is of iemand hem op het Europese toneel kan stoppen. Ook Ricardo Moura, tweede in de Azoren, gaf achteraf mee dat “op dit moment Lukyanuk waarschijnlijk de snelste rijder is in Europa

 

(foto: fiaerc)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
ERC: Kopecky wint boeiende Barum Rally
ERC: Gryazin snelst in kwalificatie Rome
ERC: Munster hoopt op goed resultaat in Rome
ERC Polen: Lukyanuk dominant