Home > Historic > Events > Trimard Classic komt er aan

Trimard Classic komt er aan

Om de de Trimard Classic, die zijn première op 14 en 15 april 2018 kent, nog beter voor te bereiden, hielden de organisatoren een bijzonder kennismakingsavond. Onze man was er bij!

Maandagavond 26 maart organiseerden de mensen achter de Trimard Classic een lesavond en dat met als doel om de minder ervaren deelnemers wegwijs te maken in het routeboek dat hen te wachten staat. Dat initiatief was een groot succes, een goede zestig aanwezigen luisterden vol aandacht naar de uitleg en hadden nadien ruim de tijd om vragen te stellen en onderling info uit te wisselen. De avond ging van start met een voorstelling van de rit op zich die van start gaat in Langemark op de Madonna. Na de start gaat het richting Renties, de hoofdsponsor, om dan door te rijden naar Bauffe, Ragnies en eindigen doen de deelnemers op dag één in de streek van Dinant. De terugreis start op zondagmorgen richting Seneffe en Ellezelles om terug te eindigen op de Madonna.

De organisatie kan rekenen op heel wat belangstelling en prachtige wagens aan de start. Publiekspunten worden binnenkort ook bekend gemaakt. Meer info: Hier

Tekst: Giovanni Declercq.