Home > Circuit > Tom Boonen heeft nog tijd voor ‘serious fun’

Tom Boonen heeft nog tijd voor ‘serious fun’

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Na een eerste maal te hebben deelgenomen aan de 25h  Funcup van Spa-Francorchamps kruisen de wegen van Philip Vandewalle en Tom Boonen. Beiden reden er hun eerste race in competitieverband en zijn verkocht aan het concept.
Philip besliste om Clubsport Racing op te richten en gaat op zoek naar een EVO III Funcup. Bij M3M  komt hij in contact  met Jean-Luc Dubois en ze besluiten om  samen de FC #114 (naar de 114 overwinningen van Tom), waarmee Tom samen met Anthony Kumpen en Bert Longin bij M3M aan de 25u deelnamen, voor de 2 laatste races in te zetten voor Clubsport Racing by M3M.

In Mettet en Zolder vervoegden een aantal gelijkgestemde petrolheads het team. Olivier Aerts, Joris Mans en Bram Vanhengel starten als debutanten maar hebben al heel snel de smaak en het goede ritme te pakken

Ook in 2018 zal het team voornamelijk uit dezelfde leden bestaan, en zelfs gezien zijn overvolle race-agenda tekent Tom Boonen present voor de 25h, Zolder en Mettet.

De ambitie van Clubsport Racing by M3M ? Het hele seizoen deelnemen aan het kampioenschap, zonder pretentie maar met gezonde ambitie, vooral ervaring opdoen in een kwalitatief en vooral funteam gesteund op pro-support van M3M.

 

(persbericht)

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
25 Hours Fun Cup: door de lens van Roel Ramaekers
VW Fun Cup: Belgium Back On Track
E-circuit: een spectaculair format voor de VW e-Fun Cup
VW Fun Cup: de VW Fun Cup powered by Hankook ziet mogelijkheden vanaf 8 juni