Home > #Hoofdnieuws > Mogelijk einde voor de nationale BMW-competities?

Mogelijk einde voor de nationale BMW-competities?

Autosportwereld.be heeft uit goede bron vernomen dat de kans reƫel is dat de BMW Clubsport en de BMW M235i Cup, beide organisaties van Jan Horemans, dit seizoen niet meer van start zullen gaan. Aan de basis van de mogelijke beslissing liggen de stijgende circuit- en organisatiekosten, die niet meer in verhouding staan tot het aantal deelnemers.

Het nieuws is nog niet officieel, maar een bevestiging zou eerdaags moeten volgen. De beide merkencups bestaan al diverse jaren en zorgden zowel in Belcar als BGDC jarenlang voor een mooie competitie in de competitie. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

You may also like
In een notendop: GT
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Alessandro Zanardi: “er zijn verschillende aspecten die we kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een beter leven”
DTM Zolder: met Robert Kubica?