Home > #Hoofdnieuws > Belgische Aston Martin voor 24 Hours of Spa?

Belgische Aston Martin voor 24 Hours of Spa?

José Farasyn is niet langer actief in de bekende Aston Martin concessie in Zaventem, maar dat wil niet zeggen dat hij de droom van een Aston Martin met een Belgische équipe in de 24 Hours of Spa heeft opgegeven. Gisteren was de wagen alvast te zien op Spa, tijdens een trackday en onder meer Wolfgang Reip, de Belgische ex-Blancpain Endurance-kampioen kroop achter het stuur van de Britse GT3. Ook de nieuwe zaakvoerder van de concessie, voormalig rallykampioen Freddy Loix reed met de Aston van Join the Belgian, de naam van het project om de Belgische Aston in Spa te laten starten.

You may also like
Spa 24: met heel mooi nevenprogramma
GT World Europe: recordaantallen voor beide kampioenschappen
F1 Bahrein: Alonso op kop in laatste oefensessie
F1 Bahrein: Red Bull snelst in vrije trainingen, Alonso en Aston Martin mikken op podium