Home > #Hoofdnieuws > Succesvolle 12 Uur van Sebring voor Vanthoor

Succesvolle 12 Uur van Sebring voor Vanthoor

Laurens Vanthoor racete op zaterdag met de Porsche 911 RSR naar de derde plaats in de GTLM-categorie van de 12 Uur van Sebring, Florida. Tijdens de podiumceremonie bekleedde Porsche zowel het hoogste schavotje als het laagste. De constructeur behaalde namelijk ook de overwinning in GTLM met Makowiecki-Pilet-Tandy achter het stuur. De race telt mee voor de Noord-Amerikaanse Endurance Cup.

Vanthoor reed samen met Earl Bamber (Nieuw-Zeeland) en Gianmaria Bruni (Italië) naar de derde plaats. Het BMW-team met Auberlen-Sims-De Philippi vervolledigt het podium met een knappe tweede plaats voor hun nieuwe M8.

De race was een rollercoaster voor ons, aangezien we enkele plaatsen verloren nadat een andere wagen de pits blokkeerde voor ons. Toch konden we nog naar de derde plaats rijden. Daar nog eens een overwinning bij, wat een groot succes voor Porsche”, vertelt Laurens Vanthoor.

Foto © Porsche

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede