Home > Rally > Divers > Lefebvre wint in Frankrijk + videoverslag

Lefebvre wint in Frankrijk + videoverslag

Ondanks het feit dat ook Frankrijk voluit voor de R5-wagens gaat in het nationale rall ykampioenschap, is het toch een WRC-bolide die de opener van het seizoen wist te winnen. In Le Touquet-Pas de Calais ging de zege immers naar de Citroën DS3 WRC van Stéphane Lefebvre. De ex-WK-rijder van Citroën was onklopbaar en haalde het met anderhalve minuut voorsprong op Bryan Bouffier (Hyundai i20 R5). Hij is wel leider in het het kampioenschap, daar de WRC’s geen punten meer scoren. Jourdan Serderidis werd in zijn Skoda 13de na wat pech, onder meer met een lekke band.

You may also like
Rallycross: kort internationaal nieuws
Circuit: circuits in Frankrijk zijn opnieuw open
Industrie: de geschiedenis van het comfort van Citroën deel 1: rijcomfort
WRC: FFSA stuurt drie talenten richting WRC!