Home > Rally > Divers > David Croes in bewogen Rally Hannuit

David Croes in bewogen Rally Hannuit

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Leuvenaar David Croes won de Rally van Hannuit, een proef voor het ASAF (Waalse) rallykampioenschap. Croes, bijgestaan door Fabrice Berode, werd onbedreigd winnaar van de Divisie 4 (competitiebanden) met zijn Citroen DS3 R5. Jos Pennartz (Mitsubishi Evo X) en Jean-Luc Berleur (Evo 9) vervolledigden het podium.

Bij de divisie 1-2-3, de wagens met straatbanden, werd een zege voor de Clio RS van Jean-Michel Dumont. Bij de Historics was er winst voor Jean-Pierre Vandewauwer (Porsche 944).

De rally kende een ongezien succes met 180 inschrijvingen. Zondagochtend werd iedereen opgeschrikt door een kwalijk uitziend ongeval. De Opel Astra van de Nederlander Van Middendorp raakte een betonpaal en vatte vuur. De wagen brandde uit maar de crew met Van Middendorp en de debuterende navigator Nieuwenhuyzen zouden slechts licht gewond zijn.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
ASAF: naar nieuw provinciaal kampioenschap?
In een notendop: karting en ASAF Rally
Een zege voor de VW Polo R5 in Hannuit
Zege voor Bedoret in Rally Claudy Desoil