Home > VAS > Rallysprint > Andy Lefevere met eerste uitje voor Porsche GT3

Andy Lefevere met eerste uitje voor Porsche GT3

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Het werd Stadenaar Andy Lefevere die voor zijn competitiedebuut met de Porsche GT3 de zege haalde in de Rallysprint van Moorslede.

De regen van gisteren had de streek van Dadizele herschapen in een grote waterpartij. De modderige en glibberige wegen zorgden voor heel wat slachtoffers. Zo ging Steven Dolfen van de baan nadat zijn servosturing het begaf. In de tweede lus belandden dan Steve Becaert en Denis Degroote (beiden op Evo X) in de modderige preivelden. Ze zouden de verloren tijd nooit meer inhalen.

Andy Lefevere zette zich na de 2de passage aan de kop van de wedstrijd. Toen na de middag de wegen opdroogden was het Gunther Monnens die met zijn GT3 de besttijd pakte en op KP4 was het zelfs Paul Lietaer, met de Subaru Legacy, die zich de beste toonde. Maar de zege was voor Lefevere en de GT3, met Paul Lietaer op de tweede trede (en winnaar van de Youngtimer Historics). Gunther Monnens pakte de derde plaats.

In de divisie 1-2 was de winst voor een andere oude bekende. Stefaan T’Joens won er met de Renault Mégane RS na een voorzichtig wedstrijdbegin. Gevaert en Vandenberghe, op de Opel Manta A, waren de besten in de divisie 3. oldtimers.

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.105″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” fullwidth=”on” db_image_max_width_tablet=”51″ db_image_max_height_tablet=”501″ db_image_row_spacing_tablet=”51″ db_image_object_fit=”initial” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” db_image_center_titles=”left” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ auto=”on” auto_speed=”4000″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Paul Lietaer wedt op twee paarden in 2019
Dit was de Rallysprint van Moorslede 2019
Zege voor Monnens in Moorslede
VAS Rallykalender op traditionele leest