Home > Circuit > Vanthoor snel in kwalificatie Brazil Stock Car

Vanthoor snel in kwalificatie Brazil Stock Car

Laurens Vanthoor (Shell V-Power) bewijst zichzelf in het Brazil Stock Car, waar hij samen met Ricardo Zonta rijdt. De Limburger zette in de tweede training de snelste tijd neer en in de shoot-out haalde hij de vijfde chrono. Het is de Oliveira (Eurofarma RC) die de pole bemachtigde. Ook Jérôme D’Ambrosio rijdt mee voor Cimed Racing. Voor hem verliepen de kwalificaties iets moeilijker. Hij start straks vanaf plaats 26.

Foto © Brazil Stock Car

You may also like
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
DTM 2022: de eerste beelden van de testdag door de lens van Joachim Cieters
DTM Hockenheim: dinsdag en woensdag vinden de officiële testdagen plaats
In een notendop: IMSA en DTM