Home > #Hoofdnieuws > Charles Weerts kampioen in F4 UAE

Charles Weerts kampioen in F4 UAE

In de laatste manche van de Formule 4 in de Verenigde Arabische Emiraten domineerde Charles Weerts. Hij finishte als eerste in elk van de vier races die op het programma stonden dit weekend in Dubai en mag zich de trotse kampioen noemen van F4 UAE. “Ik ben hier heel blij mee. Ik heb veel moeite gedaan dit seizoen en dit geeft mijn zelfvertrouwen een boost voor het aankomende seizoen in Duitsland. Zoals elke rookie heb ik fouten gemaakt, maar met veel oefening en hier in de UAE heb ik veel vooruitgang geboekt.”

Weerts had voor aanvang van het weekend al dertien punten voor op zijn titelconcurrent David Schumacher, die eindigde als tweede in het kampioenschap.

Foto © Team Motorpark

You may also like
In een notendop: FFSA GT – GT World – ELMS
In een notendop: F4 UAE – FRACF – Asian Le Mans
IGTC – Kyalami: AKKA ASP Mercedes domineert de eerste dag
IGTC – Kyalami: race uitgesteld