Home > #Hoofdnieuws > Nieuwe horizonten voor Kronos Porsche Centre in Louvain-La-Neuve

Nieuwe horizonten voor Kronos Porsche Centre in Louvain-La-Neuve

In de lijn van de opening van het recente Porsche Centre in Mechelen, de verhuis van Porsche Centre Geel naar Paal, of ook nog die van Porsche Centre Antwerpen, zetten de officiële Porsche Centres hun strategische ontplooiing verder. In 2018 is het de beurt aan het Kronos Porsche Centre om een nieuw kleedje aan te trekken.

De verhuis naar Louvain-la-Neuve enkele kilometer verderop zorgt voor een splinternieuwe infrastructuur en een locatie die nog makkelijker bereikbaar is. Deze nieuwe locatie, op een nog onontgonnen en veel ruimere site, is een strategische keuze. Het moet ons toelaten onze klanten, die veel van hun Porsche en hun Porsche Centre verwachten, service op maat te kunnen aanbiedenstelt Didier t’Serstevens, directeur van Porsche Import. Dankzij deze nieuwe gebouwen kan Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve meteen alle uitdagingen die ons merk in de toekomst te wachten staan helemaal aan.

Kronos Porsche Centre – LLN beschikt over een ruime showroom van meer dan 800m², die bovendien wordt verlengd door een comfortabele luifel van 500m² die voor een overdekte parking zorgt. Naast de ruimtes voorzien voor de administratie, verkoop en dienst naverkoop, een magazijn van twee verdiepingen voor het opslaan van wisselstukken komt er ook een ultramodern atelier met rechtstreekse receptie. Kronos Porsche Centre – LLN beschikt ook over een carwash, een overdekte ruimte voor 46 wagens die via een oprit binnenin bereikbaar is en een moderne ontvangstruimte (met wi-fi, werkruimte, relaxzone…). Bij het ontwerp en de bouw worden de meest recente technieken gebruikt, waardoor het elektriciteitsverbruik in het gebouw gevoelig wordt verminderd.

D’Ieteren Immo, de immotak van de Groep D’Ieteren, staat in voor de bouw en is er ook in geslaagd om een belangrijke stap inzake hernieuwbare energie te zetten. Zo is de ambitie dat 80 procent van de verbruikte energie op de site zelf zal worden geproduceerd. Een initiatief dat in het verlengde ligt van de verdere ontwikkeling van het E-Hybrid en het elektrische gamma van Porsche.

Nog toegankelijker

De nieuwe concessie is gesitueerd langs de RN25, aan de kruising met de E411, wat er voor zorgt dat de locatie sneller bereikbaar is. Heel wat invalswegen richting Brussel, Waals-Brabant, de regio rond Namen of de zone Bergen-Nijvel-Charleroi liggen bij wijze van spreken bij Kronos Porsche Centre – LLN voor de deur. Onze wereld evolueert voortdurend, Porsche evenzeerstelt Thierry Van Dalen, Chief Executive Officer. Om het meest volledige gamma sportwagens van de markt te kunnen onderbrengen en om onze trouwe klanten in een aangename en professionele omgeving te kunnen ontvangen had Kronos Porsche Centre een nieuw en ultraperformante troef nodig. De werken zijn ondertussen officieel op gang getrokken. We kijken er dan ook nu al naar uit om u begin 2019 in Louvain-la-Neuve te mogen ontvangen! En hoewel we een paar kilometer verhuizen zal Kronos altijd Kronos blijven, met een onveranderd team, met de vaste wil om onze klanten tevreden te stellen, alle details af te werken, met een teamspirit die gevoed wordt door de passie voor prestaties.

Het toekomstige adres van het Kronos Porsche Centre :

Kronos Porsche Centre Louvain-La-Neuve
Axisparc – Rue André Dumont, 16
1435 Mont-St-Guibert

(persbericht)

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede