Home > Circuit > VW Fun Cup testdag op het Circuit van Mettet!

VW Fun Cup testdag op het Circuit van Mettet!

Op 19 april 2018 organiseren de Belgian VW Club en Volkswagen Belgium een vijfde editie van de VW Fun Cup Test & Discovery Days op het circuit van Mettet. Die dag is de gelegenheid bij uitstek om de VW Fun Cup in een ontspannen sfeer te ontdekken in een veilig kader en met professionele begeleiding. Het is ook de kans voor de verschillende teams om hun wagens aan een vrije oefensessie te onderwerpen of hun partners mee aan boord te nemen van een VW Fun Cup. Meer info via info@belgianvwclub.be

 

You may also like
Industrie: ontworpen voor het West-Duitse leger, de Volkswagen 181
Corona-verhalen: terreinwagen vermomd als van, de T3 Syncro
Industrie: beroemde en vergeten modellen: Golf Country (1990-1991)
Industrie: beroemde en vergeten modellen: Type 147 “Fridolin” (1964-1974)