Home > Industrie > Jaguar livestreamt voorstelling elektrische I-PACE

Jaguar livestreamt voorstelling elektrische I-PACE

Op 1 maart om 19u00 onze tijd stelt Jaguar zijn eerste elektrische wagen I-PACE voor aan het grote publiek. Jaguar streamt het hele gebeuren live via sociale media. Vanaf de onthulling geeft het Britse merk ook de prijzen en specificaties vrij van hun nieuwste SUV.

Jaguar gaf alvast mee dat de I-PACE zijn batterij in 45 minuten voor 80% kan opladen aan een snellader. De wagen kan ook op veel interesse rekenen, want reeds 123 Belgen maakten een reservatiebetaling om als eersten de auto te kunnen bestellen. Het officiële publieksdebuut vindt plaats op het autosalon van Genève op 6 maart.

Kijk mee!

Wil je zelf zien wat de hype is rond de I-PACE? Volg dan de onthulling live op YouTube of Facebook.

You may also like
Formule E Diriyah: NIO en Dan Ticktum snelste in FP2
Formula E Diriyah: Sam Bird snelste tijdens eerste vrije training
Formule E testdagen: Günther opnieuw bovenaan
Formule E: Jaguar I-PACE eTrophy verdwijnt van de kalender na dit seizoen