Home > #Hoofdnieuws > Ford Fiesta Sprint Cup Belgium gaat naar volle startgrid

Ford Fiesta Sprint Cup Belgium gaat naar volle startgrid

De eerste twintig Ford Fiesta ST-Line voor de Ford Fiesta Sprint Cup werden deze week in ons land geleverd. De gloednieuwe merken sprintcup lijkt de wind in de zeilen te hebben. De auto’s worden op dit ogenblik, na de levering eerder, voor hun klanten klaargestoomd.

Bij de promotor klinkt het dan ook optimistisch: “Het gaat bijzonder goed met de Ford Fiesta Sprint Cup. Gezien de bestelbonnen blijven binnenlopen, volgde ook de levering van de eerste twintig Ford Fiesta ST-Line voor de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup. Weldra volgt de eerste test en wordt ondertussen gestart met de ombouw van deze Fiesta ST-Line…

Het kampioenschap, dat voor alle leeftijden openstaat, start op 1 juli in Zolder en bestaat uit 5 meetings van telkens twee korte sprintraces van 25 minuten.

You may also like
WRC Zweden: zeven Belgen en weer een vloot WRC2-deelnemers
WRC 2023: wat u moet weten voor de start van het seizoen
Rally: Munster verdwijnt uit uitslag Jänner Rally
WRC: Grégoire Munster ‘Most Improved Driver of the Year’