Home > Rally > BRC > Ook Fernémont in Belgian Rally Championship

Ook Fernémont in Belgian Rally Championship

Adrian Fernémont zal ook deelnemen aan het Belgian Rally Championship 2018 en dat met een Skoda Fabia R5 uit de ateliers van SAN Mazuin. “We zullen beginnen in de Spa Rally alvorens de Wallonie af te werken”, vertelt de Waal die we afgelopen seizoen ook in de Rallye du Condroz zagen. Het Belgian Rally Championship groeit dag na dag en lijkt ons dit seizoen heel wat mooie wedstrijden te kunnen presenteren. Hoe dan ook, dit weekend wordt in en om Landen de aftrap gegeven, met ook daar een kwalitatief startveld.

You may also like
BRC 2023: Jos Verstappen en Renaud Jamoul met Skoda
Arctic rally: plezier op ijs en sneeuw, met onder meer ex-F1-winnaar Heikki Kovalainen
2WD Trophy: kampioen Bruno De Wilde met Clio in 2023
Industrie: SKODA lijdt onder de coronacrisis, dat tonen de cijfers van het eerste kwartaal aan