Home > #Hoofdnieuws > Tom Coronel met Boutsen Ginion

Tom Coronel met Boutsen Ginion

De Nederlandse vedette Tom Coronel wordt de teamgenoot van Tago Monteiro bij Boutsen Ginion Racing. De Nederlander wordt de zoveelste grote naam op de startlijst van de WTCR – FIA World Touring Car Cup. De ambitie van Coronel is zonder meer de titel en zeker met Zandvoort op de kalender zal Coronel tot de groei van het kampioenschap bijdragen. Coronel, was sinds 2014 aan het werk bij ROAL Motorsport Chevrolet RML Cruze TC1 inhet FIA World Touring Car Championship en stapt dus nu over naar een Honda Civic TCR van Boutsen Ginion Racing.

You may also like
Daytona 24: welke lessen trekken de constructeurs na de eerste race van het nieuwe tijdperk?
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend