Home > Circuit > Dillon verrassend in de Daytona 500

Dillon verrassend in de Daytona 500

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”] Austin Dillon won voor Richard Childress Racing verrassend de Daytona 500, de openingsmanche voor de 2018 NASCAR Cup. Het werd een zeer bewogen race met veel crashes en Dillon leidde uiteindelijk slechts één enkele ronde: de allerlaatste! Hij kwam als winnaar uit een driegevecht met Denny Hamlin en Aric Almirola. Leider Almirola dook in de laatste ronde naar de buitenkant van de piste en werd aangetikt door Dillon. Die stormde door naar de zege. Uiteindelijk bleven slechts 8 rijders in de ronde van de leider. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: Supercars All Star, NASCAR & EuroNascar
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
NASCAR: Kyle Larson geschorst voor onbepaalde duur na racistische uitlatingen