Home > Rally > BRC > Champion wordt partner van de Renties Ypres Rally

Champion wordt partner van de Renties Ypres Rally

Eind juni leeft Ieper weer op het ritme van de rallysport. De Renties Ypres Rally blijft de belangrijkste wedstrijd in België, maar het is tevens een cruciale manche van het Brits rallykampioenschap. Champion, het Belgische merk van smeermiddelen, wordt partner van het evenement.

Champion is een merk van Wolf Oil Corporation, een volledig Belgisch bedrijf, gevestigd in Hemiksem. Met 250 personeelsleden produceert Wolf Oil Corporation smeermiddelen die in meer dan 90 landen verdeeld worden. Champion wordt partner van de Renties Ypres Rally.

“De Renties Ypres Rally past perfect bij Champion, een merk dat staat voor kracht en hoogwaardige prestaties. Champion zal te zien zijn op de achterzijde van alle wagens,” vertelt Benoit Van den Eynde, Regional Sales Manager Belgium & France. “Natuurlijk is naambekendheid daarbij een doelstelling, zeker omdat onze doelgroep, onafhankelijke garagehouders, veel interesse heeft in de rallysport.”

De unieke ligging van de Renties Ypres Rally in de Westhoek, biedt ook unieke mogelijkheden.

“We zullen tijdens beide dagen een aantal klanten en relaties uitnodigen, zowel uit België, maar ook uit Frankrijk. De Renties Ypres Rally is ook erg populair en gekend in Noord-Frankrijk, dus dat is een bijkomend voordeel.”

Afspraak van 21 tot 23 juni in Ieper.

You may also like
Spa Rally: eerste inschrijvingen binnen
BRC: Skoda en Bedoret voor titel
BRC: Jupsin met Dacia in Condroz
BRC: kwaliteit, kwantiteit en variëteit in Omloop van Vlaanderen